Algemene info workshops

geplaatst in: Algemene info en voorwaarden | 0
Je kan workshops op locatie én online volgen.
De workshops op locatie zijn volgens de geldende veiligheidsmaatregelen georganiseerd. We houden het veilig, lekker én vooral gezellig.
Ik zorg elk jaar voor een zeer gevarieerd aanbod, wil je hiervan graag als eerste op de hoogte zijn én een lekker receptje meepikken, dan kan je inschrijven op de mailinglijst.
Omdat koken en bakken een passie is die ik graag met jullie deel, plan ik af en toe een online workshop en ben ik ook mijn eigen Youtube kanaal gestart. Neem eens een kijkje, abonneer je en geef gerust een ‘like’. 

Wat kan je verwachten tijdens een workshop op locatie?

Na inschrijving krijg je altijd een bevestigingsmail, van mij of de partner waarmee ik samenwerk. Is de workshop door mij ingericht dan stuur ik een week voor de start nog een herinneringsmail met de laatste details zoals een wegbeschrijving en nog wat lastminute info.
Je krijgt tijdens de workshop altijd een uitgebreide uitleg, over de recepten en ingrediënten. De recepten worden zorgvuldig door mij uitgewerkt en getest. Ze worden op papier afgeprint zodat je notities kan maken tijdens de workshop, het is dan handig schrijfgerief mee te brengen 😉
Ik toon graag hoe ik het doe en geef heel wat tips, zo kan je thuis de recepten gemakkelijk namaken. 

Elke workshop is anders, soms koken we een maaltijd die we gezellig samen opeten of we maken iets dat gemakkelijk mee naar huis kan. Je kan dan je huisgenoten, familie of vrienden verrassen met iets origineels. In veel workshops is er ruim gelegenheid om te proeven.
Tip: voorzie best altijd een doosje om restjes (als die er zijn) mee te nemen. 

Wat kan je verwachten tijdens een online workshop?

Je kookt of bakt, van in je eigen keuken én je kan je huisgenoten dadelijk trakteren op heel wat lekkers. Hier op de site en op de Facebookpagina kan je een meer gedetailleerde uitleg van de workshops lezen.
Na inschrijving krijg je altijd een bevestigingsmail. Een week voor de start krijg je een boodschappenlijstje met de ingrediënten en de materialen nodig voor de workshop. Ik geef tips zodat je weet waar je alles kan kopen, maar misschien heb je in je voorraadkast al heel wat staan.
Een week voor de start krijg je de link om in te loggen voor de beveiligde Zoom Meeting. Een pc (of tablet) en goede wifi verbinding zijn het enige dat je nodig hebt.
Je krijgt tijdens de workshop altijd een uitgebreide uitleg, ik toon je hoe het moet en geef graag veel tips. We werken ook interactief zodat je live je vragen kan stellen.

Ideaal heb je alle ingrediënten klaar staan, zo kook je mee op je eigen ritme, ik sta, ‘naast’ je om je raad te geven als jij dat wilt.
Elke workshop is anders, soms koken we een maaltijd waarmee je jezelf of je huisgenoten kan verrassen of we maken gebak dat je later bij de ‘koffieklets’ kan opsmullen. 

Hoe kan ik inschrijven?

Je kan inschrijven met een klik op de knop bij de workshop, op Facebook kan je inschrijven via de link, vermeld bij het evenement. Zet ook altijd je telefoonnummer bij je inschrijving, dat is gemakkelijk als ik je dringend moet contacteren.

Wat zijn de annulatievoorwaarden?

Je betaalt binnen de 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail. Dat kan met overschrijving. Als dat niet lukt binnen die tijd kan je altijd contact opnemen, ik zoek dan mee naar een oplossing.
Indien jij wenst te annuleren laat je dat zo snel mogelijk weten, als er iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen, dan zijn er geen annulatiekosten, kan dit niet dan betaal je 25% annulatiekosten.
Annuleren is ook altijd een week voor de start nodig, terugbetaling is daarna in principe niet mogelijk. Je kan wel altijd zelf vervanging zoeken (als er niemand van de wachtlijst beschikbaar is) en iemand anders je plaats laten innemen (mits je dit meldt).