Picklen en Chutney

geplaatst in: Workshops | 0

Woensdag, 5 april van 19u tot 22u, @De Maekerij in Leuven


Heerlijke (bij)gerechten maken zodat je het ganse jaar kan genieten van je fruit en groenten. Je leert de basis om dan thuis verder te experimenteren met ander fruit en groenten. Zo maak je eigen creaties die zeker bij iedereen in de smaak zullen vallen.

We maken samen een heerlijke peren/appel chutney en picklen enkele groenten.
Je maakt van de potjes originele (paas)cadeautjes met labels, stempels en linten.

Lesgeefster Ann brengt ook wat extra proevertjes mee waarvan je de receptjes krijgt.

Voilà, met de recepten bij de hand ben je nu helemaal klaar om thuis verder te experimenteren. zo eet je een heel jaar door groenten van bij ons: gezond en echt lekker!

Lesgeefster Ann Koekepan, trotse inwoner van Tienen, werd onlangs benoemd tot echte Tiense Powervrouw! Met haar handelsmerk om zoveel mogelijk met biologische ingrediënten te werken, ontving ze reeds faam in foodieland in Tienen en omstreken en geeft ze kookworkshops op maat. Inmiddels studeerde ze ook af als brood-en banketbakker en chocolatier. Bovendien is Ann ex-stagaire bij Ottolenghi. 

Inbegrepen in de prijs:
🌿 Warme ontvangst in een inspirerende ruimte.
🌿 Limonade, water en lekkere knabbel.
🌿 Een tote-bag van De Maekerij.
🌿 Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten en materiaal (ook de weckpotten en glazen potten voor de pickles) zijn voorzien.
Je gaat naar huis met een heleboel tips, een fris hoofd en veel energie

Niveau: voor iedereen
Meebrengen:
Schort, 2 handdoeken (handen + afwas), schrijfgerief, wil je geen ‘rode handen’ dan zijn handschoenen handig.
Inschrijven:
Kan met onderstaande knop, je komt zo op de site van De Maekerij terecht.