Een gezellige workshop bij Ann Koekepan? Dat kan al vanaf € 30 per persoon. De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de ingrediënten en het aantal sessies (één of meer dagen, duurtijd van de sessie enz.). Zulke zaken nemen we zeker op voorhand samen door.

Zowat alles kan: workshops onder familie, vrienden, collega's of in bedrijven. We kunnen koken, bakken of met chocolade werken. En zowel met een groep beginners als onder gevorderden. 

Ik voorzie alle materiaal en een welkomsdrankje in het thema, jij voorziet je keuken of een geschikte ruimte én uiteraard je gasten. Vanaf 2018 kunnen er ook sessies in mijn keuken in Tienen worden georganiseerd.

Leuk om weten: ik werk altijd biologisch en artisanaal. Ik pluk mijn eigen groenten bij de Stadsakker in Tienen en koop de biogroenten voor mijn workshops bij Yggdrasil in Vissenaken. Alles dus zo lokaal en gezond mogelijk! 

Heb je interesse? Neem dan zeker contact met me op. En ga zeker ook eens langs op mijn Facebookpagina voor enkele sfeerfoto's van eerdere workshops.