Een gezellige workshop bij Ann Koekepan? Dat kan al vanaf € 25 per persoon (met min. 6 personen). De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de ingrediënten en het aantal sessies (één of meerdere dagen, duurtijd van de sessie, enz.). We nemen alle wensen op voorhand, samen door. We zorgen er ook voor dat we de workshop hygiënisch en veilig kunnen laten verlopen.

Zowat alles kan: workshops onder familie, vrienden, collega's of in bedrijven. We kunnen koken, bakken of met chocolade werken. Dat kan zowel met een groep beginners als gevorderden.

Ik voorzie alle materiaal en een welkomstdrankje in het thema, jij voorziet je keuken of een geschikte ruimte én uiteraard je gasten. Een workshop in mijn eigen keuken in Tienen kan ook, dit is max. met 6 personen haalbaar.

Deze workshops kunnen uiteraard ook online vanuit mijn keuken naar jou.

Leuk om weten: ik werk altijd biologisch en artisanaal. Ik pluk mijn eigen groenten bij de Stadsakker in Tienen en koop de Bio-groenten voor mijn workshops bij Yggdrasil in Vissenaken. Alles dus zo lokaal en duurzaam mogelijk! Ik zorg voor een evenwichtig menu, voedzame gerechten en heb graag aandacht voor alleseter, vegetariër of veganist.

Wil je meer te weten komen? Neem dan contact met me op, via e-mail lukt dit het gemakkelijkst, ik bespreek graag je wensen en werk een offerte uit.
Ga voor meer info over de geplande workshops eens langs op de workshop pagina, op mijn Facebook Ann Koekepan of het Youtube kanaal voor enkele sfeerfoto's van eerdere workshops.

tot binnenkort.

Liefs, Ann