Een gezellige workshop bij Ann Koekepan? Dat kan al vanaf € 25 per persoon (met min. 6 personen). De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de ingrediënten en het aantal sessies (één of meerdere dagen, duurtijd van de sessie, enz.). Zulke zaken nemen we zeker op voorhand samen door. We zorgen er ook voor dat we de workshop hygiënisch en veilig kunnen laten verlopen.

Zowat alles kan: workshops onder familie, vrienden, collega's of in bedrijven. We kunnen koken, bakken of met chocolade werken. En zowel met een groep beginners als gevorderden.

Ik voorzie alle materiaal en een welkomstdrankje in het thema, jij voorziet je keuken of een geschikte ruimte én uiteraard je gasten. Een workshop in mijn eigen keuken in Tienen kan zeker ook, dit is max. met 6 personen haalbaar (mits de regelgeving dit toelaat).

Deze workshops kunnen uiteraard ook online vanuit mijn keuken naar jou.

Leuk om weten: ik werk altijd biologisch en artisanaal. Ik pluk mijn eigen groenten bij de Stadsakker in Tienen en koop de Bio-groenten voor mijn workshops bij Yggdrasil in Vissenaken. Alles dus zo lokaal en gezond mogelijk! Ik zorg voor een evenwichtig menu, voedzame gerechten en heb graag aandacht voor alleseter, vegetariër of veganist.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op, via e-mail lukt dit het gemakkelijkst.
Ga voor meer info over andere workshops eens langs op de FB pagina Ann Koekepan of het Youtube kanaal voor enkele sfeerfoto's van eerdere workshops.

tot binnenkort.