Merveilleux van mama Mit

geplaatst in: Workshops | 0
Donderdag, 4 augustus 19u tot 21u30, bij Ann Koekepan in Tienen (°Photocredits: Tess Vankeyenberg)

 

Meringue glutenvrij en zoo lekker en jij kan dat lievelingspatéke van mijn mama leren maken.

Alles begint met een lekkere, Italiaanse meringue die we op de juiste temperatuur bakken tot een schuimpje.
Met een spuitzak en slagroom maken we er een heerlijke Merveilleux van.
Je doet alles zelf met de hulp van Bakker Ann. Je leert werken met een spuitzak en je krijgt nog 2 variaties op het lekkere, klassieke merveilleuxke mee in de recepten.

Terwijl ons merveilleux bakt kan je genieten je van een tasje koffie/thee/limonade en een merveilleux die ik klaarmaakte.

Niveau: voor iedereen, ook beginners.
Prijs: € 39
Inbegrepen:

🌿 alle ‘bio’-ingrediënten
🌿 een homemade drankje
🌿 bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten
Inschrijven:
kan je via de knop onderaan, vergeet je telefoonnummer niet. Ik stuur je graag de bevestiging met meer details. Krijg je binnen de 2 dagen geen antwoord, check dan even je spam of stuur gerust een mailtje.