Sweet’s volgens Ottolenghi

geplaatst in: Workshops | 0

Dinsdag, 14 februari van 19u tot 22u in Leuven
Koekjes en cake, lekkers om aan je geliefden cadeau te doen of gezellig samen op te eten.

We starten met een koekje dat niet in je repertoire mag ontbreken: zandkoekje met
appelsien en anijs, stevig genoeg om te verpakken en cadeau te geven.
Verder maken we glutenvrije Chocolade Teacakes met chocolade waterganache en een heerlijke rode biet-cake met gember en creamcheese frosting.
Ook yoghurt-panna cotta met basilicum en rood fruit mag niet ontbreken.

Stuk voor stuk heerlijk Sweet. Je krijgt van elk minstens één stuk mee naar huis.
De koekjes worden in een doosje of zakje met zelfgemaakte labels en linten verpakt.

Prijs: € 55
Inbegrepen in de prijs:
🌿 Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
🌿 Limonade, water en lekkere knabbel
🌿 Een tote-bag van De Maekerij
🌿 Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten, van elk dessert een stuk, de receptenbundel en een heleboel tips
🌿 Alle materiaal wordt door ons voorzien, jij brengt enkel een schort, keukenhanddoek en een doos om stukken lekkers mee naar huis te nemen mee. 

Je gaat naar huis met heerlijke cake, een fris hoofd en veel energie!

Inschrijven:
Kan met onderstaande knop, je komt zo op de site van De Maekerij terecht.