Sweet’s volgens Ottolenghi

geplaatst in: Workshops | 0

Donderdag, 17 november van 19u tot 22u @De Maekerij in Leuven

Zoals elk recept uit de Ottolenghi boeken zijn ook deze koekjes en cake origineel, vol smaak én zalig als lekkers voor al je feesten of stiekem voor jezelf alleen.

We maken samen Amaretti met oranjebloesem, glutenvrije Chocolade Teacakes met chocolade ganache, de heerlijke Rode Biet cake met gember en creamcheese frosting en een Citroen semolinacake met pistachenoten en rozenwater.

Stuk voor stuk heerlijk gebak. Je krijgt van elk gebak minstens één stuk mee naar huis.

Lesgeefster Ann Koekepan, trotse inwoner van Tienen, werd onlangs benoemd tot echte Tiense Powervrouw! Met haar handelsmerk om zoveel mogelijk met biologische ingrediënten te werken, ontving ze reeds faam in foodieland in Tienen en omstreken en geeft ze kookworkshops op maat. Inmiddels studeerde ze ook af als brood-en banketbakker en chocolatier. Bovendien is Ann ex-stagaire bij Ottolenghi, dus de ideale lesgeefster voor deze workshop. 

Prijs: € 55
Inbegrepen in de prijs:
🌿 Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
🌿 Limonade, water en lekkere knabbel
🌿 Een tote-bag van De Maekerij
🌿 Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten, van elk dessert een stuk, de receptenbundel en een heleboel tips
🌿 Alle materiaal wordt door ons voorzien, jij brengt enkel een schort, keukenhanddoek en een doos om stukken lekkers mee naar huis te nemen mee. 

Je gaat naar huis met heerlijke cake, een fris hoofd en veel energie!

Inschrijven:
Kan met onderstaande knop, je komt zo op de site van De Maekerij terecht.

En wat met corona?
Lees hier alles over de covid maatregelen die van toepassing zijn in De Maekerij.