Vegan bakken – Hartig & Zoet

geplaatst in: Workshops | 0
Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂

We maken volledig plantaardige cakes:
– een citroen-maanzaad yoghurtcake,
– een donkere chocoladecake
– een gebakken cheesecake.
Allemaal klassiekers die in de smaak zullen vallen bij vegan en niet-vegan friends.

Daarnaast gaan we nog voor een heerlijke, hartige Italiaanse tomaten galette.
Van de tomaten galette proeven we ter plaatse, terwijl onze cakes bakken.
Lesgeefster Ann voorziet er een heerlijke salade bij.

Lesgeefster Ann Koekepan, trotse inwoner van Tienen, werd onlangs benoemd tot echte Tiense Powervrouw! Haar handelsmerk? Met zoveel mogelijk biologische ingrediënten werken. Ann studeerde af als brood-en banketbakker en chocolatier. Bovendien is ze ex-stagaire bij Ottolenghi.

Prijs: € 55

Inbegrepen:
🌿 Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
🌿 Homemade limonade, water en lekkere knabbel
🌿 Een tote-bag van De Maekerij
🌿 Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten en materiaal wordt door ons voorzien
Je gaat naar huis met een volle maag, een fris hoofd en veel energie
Inschrijven kan met onderstaande knop, je komt dan op de site van DeMaekerij terecht.