Bakken met overschot desem

Zaterdag, 9 november van 14u tot 17u bij de Tafel en de Keuken in Herent.

We maken een zoete citroencake, heerlijke rogge crackers en een platbrood met overschot desem. Om de crackers en het brood te proeven maken we zelf een heerlijke hummus en een groentespread.
Je leert bovendien hoe je zelf een bestaand recept kan omvormen om die overschotten in te gebruiken.

Heb je thuis geen overschot desem, dan maak je dat gemakkelijk zelf, ik toon het je.

Mee te brengen: een doosje om eventueel overschotten of je stukje cake mee naar huis te nemen.

Inbegrepen:

🌿Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten
🌿 Een glaasje cava of ander drankje aangeboden door Luc.
🌿Een bundel met alle recepten met een heleboel tips en tricks.
🌿Deskundige uitleg van Ann.

Aantal deelnemers:
12

Prijs: € 60

Info en inschrijven kan bij de Keuken en de Tafel.

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?