Vrijdag 15 december van 19u tot 22u bij OORD. in Kortenaken
We bakken samen een biscuit. Je leert waar je moet op letten om dit thuis perfect na te doen.
Je leert een lekkere, luchtige biscuit en zachte, lichte Meringue Botercrème maken met biologische ingrediënten.
Hiermee heb je al twee recepten onder de knie waar je thuis mee kan uitpakken. Je kan er in de zomer een biscuit met slagroom en aardbeien mee maken of cupcakes met een lekkere toef botercrème.
Terwijl je biscuit bakt, maken we de botercrème en versieren we de reeds gebakken, afgekoelde biscuit: lekker ouderwets of net modern, je bepaalt het zelf. Ik help je graag met de decoratie.
Je kan je bûche lekker dadelijk opeten of goed ingepakt invriezen, zoals ook bakkers doen. Je kan die dan met Kerstmis of Nieuwjaar te voorschijn halen (als je er zo lang kan afblijven).
Niveau: voor iedereen, ook beginners.
Inbegrepen:
🌿2 bûches van 25 cm: 1 afgewerkte en een onversierde.
🌿Alle bio-ingrediënten.
🌿Een glaasje bio bubbels (voor de laatste workshop van 2023) of homemade mocktail. Koffie/thee kan je bij OORD. aankopen.
🌿Een bundel met alle recepten (ook van de mocktail) met een heleboel tips en tricks.
🌿Deskundige uitleg van Bakker Ann.
Prijs: € 52
Door in te schrijven aanvaard je de algemene voorwaarden van Ann Koekepan, je kan ze raadplegen, onderaan de homepage.