Dinsdag 26 maart 2024 van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest
Je eigen pitabrood bakken en beleggen met hummus en falafel?
In deze volledig plantaardige workshop maken we alles zelf: we maken samen het deeg voor de pita, je rolt je eigen broodje uit en bakt het in de oven. De falafel maken we met kikkererwten en hummus mag hierop als saus niet ontbreken. Ook die maken we helemaal zelf!
We serveren bij onze falafel een rauwe groentesalade en de zo typische Midden-Oosterse gepekelde groenten, die maken het helemaal af. Ann legt je uit hoe je die ‘pickled veggies’ thuis maakt, je krijgt ook dat recept mee.
Op het einde stellen we ons falafelpitabroodje samen en smullen ervan.
Deze workshop is voor iedereen: vegan, veggie, alleseters.
Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’-plantaardige ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Een homemade limonade of koffie/thee, water.
🌿De heerlijke plantaardige maaltijd.
Meebrengen: schort, 2 handdoeken (keuken+handen), snijplankje, scherp mesje en schrijfgerief, een doosje voor eventuele overschotjes.
Prijs: € 35