Falastin: Palestijns feestmaal

geplaatst in: Workshops | 0

Dinsdag 6 juni van 18u tot 22u in De Maekerij in Leuven.

We koken vandaag uit Falastin een boek van Sami Tamimi en Tara Wigley.

Als knabbel starten we met de zoete en pittige zaden en noten uit de oven.
De beignets met doperwten, spinazie, za’ater en ingelegde citroen is een lekkere de start van ons Palestijns feestmaal.

Met de Rummaniyya een schotel met gekookte linzen met granaatappelpitten en aubergines is het moeilijk om je bord niet uit te likken!
Hierbij past een lekker stukje Ka’ak Al Quds, Jerusalem sesambrood.

Een dessertje mag niet ontbreken, we maken de filodriehoekjes met verse roomkaas, pistachenoten en rozen.

Prijs: € 60

Inbegrepen:
🌿 Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
🌿 Homemade limonade, water en lekkere knabbel
🌿 Een tote-bag van De Maekerij
🌿 Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten en materiaal wordt door ons voorzien
Je gaat naar huis met een volle maag, een fris hoofd en veel energie
Inschrijven kan met onderstaande knop, je komt dan op de site van DeMaekerij terecht.