Dinsdag, 22 oktober van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent. !5 laatste plaatsen!
Je ontdekt hoe leuk, makkelijk en smakelijk ambachtelijke gefermenteerde en ingemaakte bereidingen zijn.
We maken samen enkele recepten. Als eerste picklen we samen courgettes, een portie zomer op je bord voor tijdens de donkere maanden!
Vervolgens maken we kennis met fermenteren. Je steekt de handen uit de mouwen voor lekkere zuurkool, curtido en kerstomaatjes.
Ik vertel honderduit en jij kan al je vragen stellen om thuis met succes te fermenteren en picklen.
Voilà, met de recepten bij de hand ben je helemaal klaar om thuis verder te experimenteren. Lokale groenten, gezond en echt lekker!
Inbegrepen:
🌿Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten
🌿Wij zorgen voor alle inmaakpotten.
🌿Een glaasje cava of ander drankje aangeboden door Luc.
🌿Een bundel met alle recepten met een heleboel tips en tricks.
🌿Deskundige uitleg van Ann.
Aantal deelnemers:
12
Prijs: € 60
Info en inschrijven kan bij de Keuken en de Tafel.