Fermenteren en picklen van groenten. geweldige bewaartechnieken!

Dinsdag, 22 oktober van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent.

Je ontdekt hoe leuk, makkelijk en smakelijk ambachtelijke gefermenteerde en ingemaakte bereidingen zijn. 

We maken samen enkele recepten. Als eerste picklen we samen courgettes, een portie zomer op je bord voor tijdens de donkere maanden!
Vervolgens maken we kennis met fermenteren. Je steekt de handen uit de mouwen voor lekkere zuurkool, curtido en kerstomaatjes.

Ik vertel honderduit en jij kan al je vragen stellen om thuis met succes te fermenteren en picklen.
Voilà, met de recepten bij de hand ben je helemaal klaar om thuis verder te experimenteren. Lokale groenten, gezond en echt lekker!

Inbegrepen:

🌿Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten
🌿Wij zorgen voor alle inmaakpotten.
🌿Een glaasje cava of ander drankje aangeboden door Luc.
🌿Een bundel met alle recepten met een heleboel tips en tricks.
🌿Deskundige uitleg van Ann.

Aantal deelnemers:
12

Prijs: € 60

Info en inschrijven kan bij de Keuken en de Tafel.

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?