Zelf Italiaanse pasta maken 2025

Dinsdag, 25 maart 2025 van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest

We verdiepen ons vandaag in verse pasta.
We starten met de pasta zelf en maken daarvan tagliatelle, farfalle, gevulde ravioli en tortellini.
Natuurlijk werken we daarbij volgens de Italiaanse traditie allemaal samen aan deze handgemaakte pasta’s.

We maken er enkele heerlijke sausjes bij om te smullen van onze pasta’s.

Niveau: voor iedereen, ook beginners

Inbegrepen:
Alle (hoofdzakelijk) ‘bio’-ingrediënten.
Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.

Meebrengen: snijplank, keukenmesje, 2 handdoeken (keuken en handen), schort en schrijfgerief.

Prijs: € 40

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?