Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest
Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini met erwten, mozzarella en basilicum/citroen dip en eentje met zongedroogde tomaten tapenade.
Voor het voorgerecht maken we samen onze eigen pasta: ravioli met 2 kazen, prosciutto en basilicum afgewerkt met olijfolie en parmezaan.
Een Melanzane alla parmigiana mag niet ontbreken op het menu; comfort food op z’n Italiaans.
Als dessertje maken we een originele chocolade pasta (geen choco 😉 met donkere karamelsaus en okkernoten. Smullen maar!
Niveau: voor iedereen, ook beginners
Prijs: € 35
Inbegrepen:
Alle (hoofdzakelijk) ‘bio’-ingrediënten.
Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.
Meebrengen: snijplank, keukenmesje, 2 handdoeken (keuken en handen), schort en schrijfgerief.