Italiaans koken

Italiaans koken pasta ravioli

Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest

Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini met erwten, mozzarella en basilicum/citroen dip en eentje met zongedroogde tomaten tapenade.
Voor het voorgerecht maken we samen onze eigen pasta: ravioli met 2 kazen, prosciutto en basilicum afgewerkt met olijfolie en parmezaan.
Een Melanzane alla parmigiana mag niet ontbreken op het menu; comfort food op z’n Italiaans.
Als dessertje maken we een originele chocolade pasta (geen choco 😉 met donkere karamelsaus en okkernoten. Smullen maar!

Niveau: voor iedereen, ook beginners
Prijs: € 35
Inbegrepen:

Alle (hoofdzakelijk) ‘bio’-ingrediënten.
Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.

Meebrengen: snijplank, keukenmesje, 2 handdoeken (keuken en handen), schort en schrijfgerief.

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van De Maekerij of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

brooddoos lunchbox
De Maekerij

Veggie Lunchbox

Dinsdag, 26 september van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven. Brengt het nieuwe schooljaar de gebruikelijke stress en

Lees meer...

Als eerste op de hoogte van de workshops?