Zelf Italiaanse pasta maken 2025

Deze is helaas reeds volzet, het gaat snel in Diest…

Dinsdag, 25 maart 2025 van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest

We verdiepen ons vandaag in verse pasta.
We starten met de pasta zelf en maken daarvan tagliatelle, farfalle, gevulde ravioli en tortellini.
Natuurlijk werken we daarbij volgens de Italiaanse traditie allemaal samen aan deze handgemaakte pasta’s.

We maken er enkele heerlijke sausjes bij om te smullen van onze pasta’s.

Niveau: voor iedereen, ook beginners

Inbegrepen:
Alle (hoofdzakelijk) ‘bio’-ingrediënten.
Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.

Meebrengen: snijplank, keukenmesje, 2 handdoeken (keuken en handen), schort en schrijfgerief.

Prijs: € 40

Deelnemen met familie of vrienden zodat zij ook kunnen genieten?👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?