Een gezellige workshop bij Ann Koekepan? Dat kan al vanaf € 25 per persoon (gerekend met min. 6 personen). De prijs wordt hoofdzakelijk bepaald door de ingrediënten en het aantal uren/sessies (één of meerdere dagen, duurtijd van de workshop, enz.). We nemen alle wensen op voorhand, samen door. We zorgen er ook voor dat de workshop hygiënisch en veilig kan verlopen.

Zowat alles kan: workshops onder familie, vrienden, collega's of in bedrijven. We kunnen koken, bakken of met chocolade werken. Chocolade kan enkel als er airco is en een frigo ter plaatse.
Ik werk met beginners of werk graag iets voor gevorderden uit.

Ik voorzie alle materiaal en een welkomstdrankje in het thema, jij voorziet je keuken of een geschikte ruimte én uiteraard je gasten. Een workshop in mijn eigen keuken in Tienen kan ook, dit is max. met 6 personen haalbaar.

Deze workshops kunnen uiteraard ook online vanuit mijn keuken naar jou.

Leuk om weten: ik werk altijd biologisch en artisanaal. Ik pluk mijn eigen groenten bij de Stadsakker in Tienen en koop de Bio-groenten voor mijn workshops bij Yggdrasil in Vissenaken of in een bio supermarkt. Alles zo lokaal en duurzaam mogelijk! Ik zorg voor een evenwichtig menu, voedzame gerechten en heb graag aandacht voor alleseter, vegetariër of vegan eter.
Voor mij is het genieten en verbinden van mensen rond lekker eten een missie.

Wil je meer te weten komen? Neem dan contact met me op, via e-mail lukt dit het gemakkelijkst, ik bespreek graag je wensen en werk een offerte uit. Bij de workshops op maat gelden ook de algemene annulatievoorwaarden.
Meer info over de geplande workshops? Kijk hier dan eens op de workshop pagina, maar je vindt ook veel leuks op mijn Facebook Ann Koekepan of het Youtube kanaal voor enkele sfeerfoto's van eerdere workshops.

Tot heel binnenkort.

Liefs, Ann