
Vrijdag, 9 juni van 19u tot 22u in Tienen.
Niets zo heerlijk als een zelfgebakken, luchtige biscuit met slagroom en verse aardbeien!
Tijdens deze workshop leer ik je hoe je die maakt. We maken samen het beslag en bakken de biscuits.
Terwijl de biscuit bakt versier je een reeds gebakken, afgekoelde biscuit met slagroom, mét een echte spuitzak!
Je krijgt ook heel wat praktische tips over hoe je je biscuit omtovert tot originele verjaardagstaart, Engelse trifle of kerstbûche.
Niveau: voor iedereen, we werken in een kleine groep.
Meebrengen: schort, 2 handdoeken (keuken en handen), snijplankje, scherp mesje en schrijfgerief. 2 taartdozen (eentje voor je pasgebakken, onversierde biscuit, eentje voor de versierde biscuit).
Deze workshop gaat bij mooi weer in mijn buitenkeuken door.
Inbegrepen: Alle Bio-ingrediënten.
Twee biscuits: ééntje om thuis af te werken of in te vriezen én je eigen versierde biscuit.
Een homemade limonade (of koffie/thee, water)
Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.
Prijs: € 49
Inschrijven kan je via de knop onderaan, vergeet je telefoonnummer niet. Ik stuur je graag de bevestiging met meer details. Krijg je binnen de 2 dagen geen antwoord, check dan even je spam of stuur gerust een mailtje.