Luchtige biscuit met slagroom en aardbeien -nog 14-

Vrijdag, 24 mei 2024 van 19u tot 22u bij OORD. in Kortenaken.

Niets zo heerlijk als een zelfgebakken, luchtige biscuit met slagroom en vers fruit (aardbeien)! Tijdens deze workshop leer ik je hoe je die maakt. We maken samen het beslag en bakken de biscuits. 

Terwijl de biscuit bakt versier je een reeds gebakken, afgekoelde biscuit met slagroom, mét een echte spuitzak! Je krijgt ook heel wat praktische tips over hoe je je biscuit omtovert tot originele verjaardagstaart, Engelse trifle of voor de eindejaarsfeesten als bûche. 

Niveau: voor iedereen die houdt van een luchtige (zomerse) biscuit.

Meebrengen: schort, 2 handdoeken (keuken en handen), snijplankje, scherp mesje en schrijfgerief. Een taartdoos van ongeveer 20 cm (voor de versierde biscuit).

Wat geef ik je graag?

🌿 Alle Bio-ingrediënten.
🌿 Een afgewerkte, versierde biscuit.
🌿 Een homemade limonade, gefermenteerde gemberdrank of water.
🌿 Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.

Verloop van de workshop:

Om er zeker van te zijn dat iedereen het proces van  een biscuitbeslag door heeft, doet Ann voor hoe je dit maakt. Je volgt stap voor stap wat je moet doen.
Het is niet realistisch om allemaal zelf het beslag te maken, daarom ligt de focus hier op begrijpen van het beslag en het doorsnijden en versieren van je eigen biscuit. 

Prijs: € 55

 

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?