Merveilleuxkes bij Ann

geplaatst in: Workshops | 0
°foto: Tess Vankeyenberg
Donderdag, 4 augustus 19u tot 22u, bij Ann Koekepan in Tienen

Meringue, slagroom en chocolade, de perfecte combinatie én het lievelingspatéke van mijn mama die op 4 augustus jarig is. Daarom, elk jaar op 4 augustus een Merveilleux workshop.

We bakken de meringue op de juiste temperatuur tot een schuimpje. Ik leer je hoe je een spuitzak vastneemt en gebruikt. Je leert een traditionele en twee andere, originele merveilleux maken. Met de tips die je krijgt kan je later naar hartenlust experimenteren, ideaal voor een gezellige ‘koffieklets’.

Inbegrepen:
🌿 Alle Bio-ingrediënten.
🌿 Gebruik van alle materiaal
🌿 Zes merveilleux.
🌿 Een homemade limonade (of koffie/thee, water)
🌿 Bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks

Prijs € 39

Inschrijven kan via de ticketlink, vermeld je naam en telefoonnummer, je krijgt dan een bevestigingsmail met alle details.