Midden oosterse brunch

ottolenghi yoghurt met geroosterde tomaten

Dinsdag 3 oktober van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest.

Voor deze brunch gaan we voor heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo bekend om staat.

We maken een vegan roerei met een komkommer/avocado- salade: zalige tofu die we opbakken met lekkere kruiden.

We bakken ook een lekker Batbout, een Marokkaans platbrood dat perfect past bij de preischotel met feta en ei maar ook lekker is als origineel ontbijt.

We sluiten af met geblakerde kerstomaten met koude yoghurt. Een verrassend gerecht, lekker als brunch maar ook een winner op feestjes.

Zorg dat je honger hebt, want dit wordt een brunch om van te smullen!

Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’ ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Gezellig samen je kookkunsten proeven.

Meebrengen: snijplank, keukenmesje, potje voor eventueel overschotjes, 2 handdoeken (handen-keuken).

Prijs: € 40

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van De Maekerij of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

brooddoos lunchbox
De Maekerij

Veggie Lunchbox

Dinsdag, 26 september van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven. Brengt het nieuwe schooljaar de gebruikelijke stress en

Lees meer...
Italiaans koken pasta ravioli
CC Diest

Italiaans koken

Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini

Lees meer...

Als eerste op de hoogte van de workshops?