Midden-oosterse brunch volgens Ottolenghi

Zaterdag 23 maart van 14u tot 17u bij de Tafel en de Keuken in Herent.

Voor deze brunch gaan we voor heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo bekend voor staat. 
We maken een
vegan roerei met een komkommer/avocado salade, zalige tofu die we opbakken met lekkere kruiden. We bakken een Batbout, een Marokkaans platbrood dat perfect past bij de Preischotel met feta en ei maar ook lekker is als origineel ontbijt. We maken ook dé ‘winner’ voor je brunch of op feestjes: de geblakerde kerstomaten met koude yoghurt. Een dessertje mag ook niet ontbreken, dat bakken we in de oven.

Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’ ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Gezellig samen je kookkunsten proeven.

Prijs: € 60

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?