Dinsdag 3 oktober van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest.
Voor deze brunch gaan we voor heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo bekend om staat.
We maken een vegan roerei met een komkommer/avocado- salade: zalige tofu die we opbakken met lekkere kruiden.
We bakken ook een lekker Batbout, een Marokkaans platbrood dat perfect past bij de preischotel met feta en ei maar ook lekker is als origineel ontbijt.
We sluiten af met geblakerde kerstomaten met koude yoghurt. Een verrassend gerecht, lekker als brunch maar ook een winner op feestjes.
Zorg dat je honger hebt, want dit wordt een brunch om van te smullen!
Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’ ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Gezellig samen je kookkunsten proeven.
Meebrengen: snijplank, keukenmesje, potje voor eventueel overschotjes, 2 handdoeken (handen-keuken).
Prijs: € 40