Sweet’s volgens Ottolenghi

ottolengh teacakes chocolade

Dinsdag, 10 oktober van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven.

Koekjes en cake, lekkers om aan je geliefden cadeau te doen of gezellig samen op te eten.

Zoet gebak om uit te delen of stilletjes zelf op te eten. We starten met een heerlijk gekruide dadelreep met havervlokken, lekker voor de lunchbox of als gezond tussendoortje. We maken ook glutenvrije Chocolade Teacakes met chocolade waterganache, mooie Perzische cakejes met mascarpone deco en eindigen met de overheerlijke Financiers met koffie en walnoten. Stuk voor stuk heerlijk Sweet. Je krijgt van elk een stuk mee naar huis.

Inbegrepen in de prijs:
🌿Warme ontvangst in een inspirerende ruimte
🌿Limonade, water en lekkere knabbel
🌿Een tote-bag van De Maekerij
🌿Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten, van elk dessert een stuk, de receptenbundel en een heleboel tips
🌿Alle materiaal wordt door ons voorzien, jij brengt enkel een schort, keukenhanddoek en een doos om stukken lekkers mee naar huis te nemen mee. 

Wat moet ik zelf meenemen?

Wat moet ik zelf meenemen? 

🌿Schort.
🌿2 handdoeken (keuken en handen)
🌿Snijplankje.
🌿Een doos die goed afsluit om je baksels mee te nemen.
🌿Schrijfgerief.

Honger?
Je kan voor de workshop lekker eten in ons eetcafé, reserveer hier alvast je tafeltje.

Je gaat naar huis met heerlijke cake, een fris hoofd en veel energie!

Prijs: € 55

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van De Maekerij of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

brooddoos lunchbox
De Maekerij

Veggie Lunchbox

Dinsdag, 26 september van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven. Brengt het nieuwe schooljaar de gebruikelijke stress en

Lees meer...
Italiaans koken pasta ravioli
CC Diest

Italiaans koken

Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini

Lees meer...

Als eerste op de hoogte van de workshops?