Veggie Lunchbox

brooddoos lunchbox

Dinsdag, 26 september van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven.

Brengt het nieuwe schooljaar de gebruikelijke stress en eeuwige vraag ‘wat eten we vandaag?’ met zich mee?
Wij helpen je alvast om je brooddoos wat aantrekkelijker te vullen.

We maken samen lekkers dat past in een ‘gezonde’ veggie brooddoos:
🌿 een spinazie-omelet-wrap belegd met heerlijke zelfgemaakte humus.
🌿 een extra spread voor op een (zuurdesem)boterham of als dip bij een groentje.
🌿 een lenterolletje inclusief massa’s tips om dit naar je eigen smaak te beleggen.
Om de brooddoos boeiend te houden maken we hartige wafeltjes en een heerlijk, voedzaam bananenbrood als dessertje. 

Ann geeft je ook nog extra receptjes mee zodat je elke dag een gevarieerde, gezonde brooddoos kan klaarmaken, voor jezelf en de kinderen.

Lesgeefster Ann Koekepan, trotse inwoner van Tienen, werd onlangs benoemd tot echte Tiense Powervrouw! Met haar handelsmerk om zoveel mogelijk met biologische ingrediënten te werken, ontving ze reeds faam in foodieland in Tienen en omstreken en geeft ze kookworkshops op maat.

Wat breng je mee?

🌿 Snijplankje en scherp mes.
🌿Doosje voor eventueel restjes

Inbegrepen in de prijs:

🌿 Warme ontvangst in een inspirerende ruimte.
🌿 Homemade limonade en water.
🌿 Alle biologische ingrediënten.
🌿  Een bundel van de volledig uitgewerkte en geteste recepten met tips en tricks.

Honger?
Je kan voor de workshop lekker eten in ons eetcafé, reserveer hier alvast je tafeltje.

Gehaast en honger?
Tijdens de workshop kan je een lekkere knabbel bestellen om op te eten.
De brooddoos-vulsels die je tijdens de workshop maakt worden uiteraard ook uitgebreid geproefd.

Prijs: € 55

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van De Maekerij of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Italiaans koken pasta ravioli
CC Diest

Italiaans koken

Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini

Lees meer...

Als eerste op de hoogte van de workshops?