Zondag, 12 november van 9u30 tot 17u in OORD. in Kortenaken.

Bak je regelmatig zuurdesembrood en lukt opbollen je goed? Dan is dit dé workshop voor jou. Je gaat naar huis met een schat aan kennis over hoe je van een basisbrood een heel persoonlijk, origineel brood maakt.
Je leert hoe je noten en fruit, groentepuree e.a. toevoegt, je leert werken met verschillende soorten meel en je leert hoe je de broden voedzamer voor je darmflora maakt.
Ik geef je alle info mee in een uitgebreide cursus, je hebt dan een goed gedocumenteerd mini-boekje om thuis te experimenteren.
We doorlopen alle stappen en maken elk drie, lekkere zuurdesembroden, eentje hiervan bak je thuis af.
We maken elk ons eigen brood en bollen op, vormen en bakken het brood. Je krijgt tips mee om thuis een brood in je eigen oven te bakken en zelf recepten te maken.
We zitten niet stil, tijdens deze workshop is het handen in het deeg, zo leren we het meest! Bereid je voor op een drukke, leerrijke dag. Je krijgt van mij een cursus met duidelijke richtlijnen voor de broden en heel wat theorie.
We bekijken ook wat je kan klaarmaken met je desemoverschotten.
Om maximaal te kunnen genieten van de workshop werken we met een kleine groep.
’s Middags maken we er een pizza lunch van die we op de Ooni bakken.
Natuurlijk kan je de ganse dag gratis genieten van homemade limonade, koffie en/of thee.
Meebrengen: schort, 2 handdoeken (handen+afwas) een draagtas voor je desembroden.
Niveau: voor gevorderden (ik verwacht dat je deeg kan opbollen en al verschillende maanden basisbrood bakt), we gaan niet meer in op beginnersvragen of praktijk voor het opbollen of vormen van brood.
Inbegrepen: Alle ‘Bio-ingrediënten.
Pizzalunch met biologisch beleg.
De 3 zuurdesembroden (eentje bak je thuis af).
Gestructureerde uitgewerkte, cursus met super veel tips.
Alle drankjes: koffie, thee, zelfgemaakte limonade.
Enthousiaste lesgeefster die spreekt met kennis van zaken.
Mogelijkheid tot aankopen materiaal.
(Desemstarter) indien gewenst
Prijs: 130 euro
Inschrijven kan via de knop hieronder, geef je naam én telefoon, ik stuur je dan een bevestiging met alle details. Krijg je geen antwoord check dan even je spam of stuur me een mailtje.