Workshops

Ann Koekepan – De Maekerij in Leuven – CC Diest

brooddoos lunchbox
De Maekerij

Veggie Lunchbox

Dinsdag, 26 september van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven. Brengt het nieuwe schooljaar de gebruikelijke stress en eeuwige vraag ‘wat eten we

Lees meer...
ottolenghi yoghurt met geroosterde tomaten
CC Diest

Midden oosterse brunch

Dinsdag 3 oktober van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest. Voor deze brunch gaan we voor heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo

Lees meer...
Italiaans koken pasta ravioli
CC Diest

Italiaans koken

Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini met erwten, mozzarella en basilicum/citroen

Lees meer...
Sinten speculaas koekje
De Maekerij

Sint-speculaas

Donderdag, 28 november van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven We leren lekkere, Sint-speculaas maken.Bij een drankje bespreken we het recept en krijg

Lees meer...
De Maekerij

Apero Mundo

Dinsdag, 12 december van 19u tot 22u, in de De Maekerij in Leuven Met een heerlijke, Belgische vlierbloesem-mocktail in de hand overlopen we alle receptjes

Lees meer...

Wat anderen zeggen

"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem. Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken. Bovendien is Ann een heel fijne gastdame."
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Stef Coenen
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"
Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
hart cake sjabloon
Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉 Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken. Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen. Dank je wel hiervoor!"
hart cake sjabloon
Natalie Bertrand

Als eerste op de hoogte van nieuwe recepten en workshops?