Workshops
Ann Koekepan – CC Diest –
De Tafel en de Keuken (Herent)
Desembrood en focaccia voor beginners alle data
Wil jij ook alles leren over de super gezonde wereld van zuurdesembrood? Dan is dit dé workshop voor jou! Na deze dag kan jij met succes
Bakken met overschotten zuurdesem
Dinsdag, 1 oktober 2024 van 19u tot 22u in het Begijnhof in Diest. We maken een zoete citroencake, heerlijke crackers met zaden, een platbrood en
Fermenteren en picklen van groenten. geweldige bewaartechnieken!
Dinsdag, 22 oktober van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent. Je ontdekt hoe leuk, makkelijk en smakelijk ambachtelijke gefermenteerde en ingemaakte
Bakken met overschot desem
Zaterdag, 9 november van 14u tot 17u bij de Tafel en de Keuken in Herent. We maken een zoete citroencake, heerlijke rogge crackers en een platbrood met
Midden-oosterse Veggie brunch
Helaas volzet, het gaat soms snel in Diest. Schrijf je zeker op de wachtlijst in. Dinsdag 26 november van 19u tot 22u in het Begijnhof te
Desembrood voor gevorderden -volzet-
Zondag, 8 december 2024 van 10u tot 18u in Tienen, ten huize Koekepan. Bak je regelmatig zuurdesembrood en ken je de basis? Dan is dit
Een Bûche in luchtige biscuit
Dinsdag, 10 december van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent. Je maakt samen met mij (demo stijl) een luchtige biscuit.
Desembrood voor gevorderden NIEUW 2024 en 2025
2024 Zondag, 15 december 2024 van 9u30 tot 18u: volzet (schrijf zeker op de wachtlijst in) 2025 Zaterdag, 24 mei 2025 van 9u30 tot 18u: