
CC Diest
Zelf Italiaanse pasta maken 2025
Deze is helaas reeds volzet, het gaat snel in Diest… Dinsdag, 25 maart 2025 van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest We verdiepen

CC Diest
Zelf ijs leren maken 2025
Deze is helaas reeds volzet, het gaat snel in Diest… Dinsdag, 13 mei van 19u tot 22u in het Begijnhof in Diest. Samen leren we

Ann Koekepan
Workshop: Zuurdesembrood en focaccia bakken voor beginners in 2025
Extra data 💥Schrijf NU in💥 Altijd al je eigen zuurdesembrood en focaccia willen bakken? Dit is je kans! Deze workshop is de perfecte start! In

Ann Koekepan
Desembrood voor gevorderden 2025
Extra data 💥Schrijf NU in💥 Heb je al een beginnerscursus gevolgd bij Ann Koekepan, live of online, en bak je regelmatig zuurdesembrood? Dan is deze
Wat anderen zeggen
"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem.
Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken.
Bovendien is Ann een heel fijne gastdame."

Stef Coenen
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"

Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"

Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉
Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken.
Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen.
Dank je wel hiervoor!"

Natalie Bertrand