Workshops
Ann Koekepan – De Maekerij in Leuven – CC Diest

Veggie Lunchbox
Dinsdag, 26 september van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven. Brengt het nieuwe schooljaar de gebruikelijke stress en eeuwige vraag ‘wat eten we

Midden oosterse brunch
Dinsdag 3 oktober van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest. Voor deze brunch gaan we voor heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo

Sweet’s volgens Ottolenghi
Dinsdag, 10 oktober van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven. Koekjes en cake, lekkers om aan je geliefden cadeau te doen of gezellig

Zuurdesembrood en focaccia voor beginners -volzet: 2024 nog mogelijkheden-
Zondag, 29 oktober van 9u30 tot 18u bij OORD. in Kortenaken. Je leert de wereld van de zuurdesem kennen. Je gaat naar huis met heel wat kennis

Italiaans koken
Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini met erwten, mozzarella en basilicum/citroen

Zuurdesembrood voor gevorderden -laatste plaats-
Zondag, 12 november van 9u30 tot 17u in OORD. in Kortenaken. Bak je regelmatig zuurdesembrood en ken je de basis? Dan is dit dé bakworkshop

Sint-speculaas
Donderdag, 28 november van 19u tot 22u in De Maekerij in Leuven We leren lekkere, Sint-speculaas maken.Bij een drankje bespreken we het recept en krijg

Apero Mundo
Dinsdag, 12 december van 19u tot 22u, in de De Maekerij in Leuven Met een heerlijke, Belgische vlierbloesem-mocktail in de hand overlopen we alle receptjes
Wat anderen zeggen



