Workshops bij
Ann Koekepan
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2024/01/sjabloon-foto-workshop-zonder-datum.jpg)
Zuurdesembrood en focaccia voor beginners alle data
Wil jij ook alles leren over de super gezonde wereld van zuurdesembrood? Dan is dit dé workshop voor jou! Na deze dag kan jij met succes
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2024/01/zuurdesem-gevorderden.jpg)
Zuurdesembrood voor gevorderden -volzet-
Zondag, 8 december 2024 van 10u tot 18u in Tienen, ten huize Koekepan. Bak je regelmatig zuurdesembrood en ken je de basis? Dan is dit
![walnoot en veenbes brood voor gevorderden](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2024/05/website-gevorderden-zuurdesem.jpg)
Zuurdesembrood voor gevorderden NIEUW -nog 1-
Data Zondag, 15 december 2024 van 9u30 tot 18u: nog 1 plaats 2025 Zaterdag, 24 mei 2025 van 9u30 tot 18u: nog 4 plaatsen Alle
Wat anderen zeggen
"Deze workshop was meer dan wat ik verwachte. Met een relatief kleine tijdsinvestering wordt je zeer goed op weg gezet, het volgen van de twee dagen cursus (beginners en gevorderden) en de recepten leiden onmiddellijk tot mooie resultaten, dat geeft veel vertrouwen en voldoening en daarmee ook energie om te blijven bakken."
![Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/05/DSC04432-scaled-e1690744035437.jpg)
Jan Baeten
"Deze workshop was meer dan wat ik verwachte. Met een relatief kleine tijdsinvestering wordt je zeer goed op weg gezet, het volgen van de twee dagen cursus (beginners en gevorderden) en de recepten leiden onmiddellijk tot mooie resultaten, dat geeft veel vertrouwen en voldoening en daarmee ook energie om te blijven bakken."
![Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/05/DSC04432-scaled-e1690744035437.jpg)
Jan Baeten
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉
Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak.
Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken.
Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen.
Dank je wel hiervoor!"
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/04/298921120_10223860892804218_7118001320220144702_n-e1685527305333.jpg)
Natalie Bertrand
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
![hart cake sjabloon](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/02/received_1011649249748172-1.jpeg)
Miet Misselyn