Een Desem maken, zie jij ertegenop?
Dat is niet nodig, met mijn e-book help ik je om een heerlijke desem te maken.
Met enkel meel en water, maak je in slechts 7-10 dagen
een biologische desem.
Onderweg deel ik alle geheimen om je desem in leven te houden
én
ermee te bakken.
Geniet van de wondere wereld van
melkzuurbacteriën en wilde gisten!
Ja, dat gratis e-book wil ik graag ontvangen!

Wist je dat ...
🌿… ik vroeger ook sukkelde met desem
🌿… desem maken moeilijk lijkt maar het niet is
🌿… het enkel mengen van water en bloem (meel) is
🌿… de melkzuurbacteriën al op je bio bloem zitten
🌿… je na een tijdje denkt, maar allée, dat ik dit moeilijk vond 🤓
Ik help je supergraag verder met een heerlijke desem, download snel dat e-book en verdiep je in de heerlijke wereld van zuurdesem.
PS: Waarschuwing! Werken met desem is verslavend 🥖🍞🍰
Maar Ann, ik ken niets van desem!
Gelukkig ken ik wel veel over desem en kan ik het je leren😍
Desem was een 10-tal jaren geleden helemaal naar de achtergrond verdwenen tot thuisbakken tijdens die vervelende covid-periode een ‘boom’ kreeg.
Helemaal terecht, als je geniet van heerlijke crackers of vers zuurdesembrood, gebakken in je eigen oven dan weet je waarom er meer en meer mensen thuis beginnen bakken.
Wist je trouwens dat een basis zuurdesembrood maar 10 minuten ‘actieve tijd’ vraagt? De tijd dat je brood rijst moet je niets doen, de Melkzuurbacteriën doen al het werk voor jou.
Maar voordat je zover bent kan je aan de slag met dit gratis desem boekje. Je maakt met je eigen desem de lekkerste crackers en je kan je crackers en desem met anderen delen.
Je leert zo je desem kennen en wie weet zie ik je wel in een zuurdesembrood workshop.