Wil je ook graag een geweldig brood bakken, eentje dat gezond is voor je body én mind?

Maak dan een zuurdesembrood, in je eigen oven.
Met mijn e-book help ik je al een goed stuk op weg:
 je leert in slechts 7-10 dagen een biologische desem maken met enkel bloem en water.

Ik deel alle geheimen om je desem in leven te houden
én er lekker mee te bakken.

Geniet van de wondere wereld van de
melkzuurbacteriën en wilde gisten!

Ja, dat gratis
e-book wil ik graag ontvangen!

Maar Ann, ik heb geen tijd voor een desem, is dat niet moeilijk?

Neen, het is niet moeilijk, het is gemakkelijk. Ik leer je stap voor stap, in enkele minuutjes per dag alles wat je moet weten over desem😍

Desem was een 10-tal jaren geleden helemaal naar de achtergrond verdwenen tot thuisbakken tijdens die vervelende covid-periode een ‘boom’ kreeg.
Helemaal terecht! Met desem kan je genieten van heerlijke crackers of vers zuurdesembrood, gebakken in je eigen oven, dan weet je waarom er meer en meer mensen thuis beginnen bakken.

Wist je trouwens dat een basis zuurdesembrood maar 10 minuten ‘actieve tijd’ vraagt? De tijd dat je brood rijst moet je niets doen, de Melkzuurbacteriën doen al het werk voor jou.  

Maar voordat je zover bent, kan je aan de slag met dit gratis desem boek.
En na 7-10 dagen deel je crackers en desem met anderen !  
Je leert zo je desem kennen en wie weet zie ik je wel in een zuurdesembrood workshop?

Wist je dat ... 

🌿… ik vroeger ook sukkelde met desem
🌿… desem maken moeilijk lijkt maar het niet is
🌿… het enkel mengen van water en bloem (meel) is
🌿… de melkzuurbacteriën al op je bio bloem zitten
🌿… je na een tijdje denkt, maar allée, dat ik dit moeilijk vond 🤓

Ik help je supergraag verder met een heerlijke desem, download snel dat e-book en verdiep je in de heerlijke wereld van zuurdesem.

PS: Waarschuwing! Werken met desem is verslavend 🥖🍞🍰

Het beste brood ooit is zuurdesembrood uit je eigen oven!

Als geen ander weet ik wat een gesukkel het kan zijn om een goed brood te bakken. Met een actieve, desem krijg je al een geweldige start.

  • Je zoekt je zot naar degelijke info, want iedereen op dat internet zegt iets anders.
  • Je weet niet dadelijk wie je kan vertrouwen, want gaat dit ook in jouw oven lukken
  • En zal ik daar tijd voor hebben?

Vragen die ik ook had, ik weet dus als geen ander wat jij nodig hebt.

Deze online cursus is speciaal voor jou!

Op dit ogenblik werk ik nog hard aan de cursus maar op maandag 4 maart krijgt iedereen op deze wachtlijst toegang tot de cursus.

=> Je krijgt t.e.m. 11 maart een mooie bonus (t.w.v. 35 euro) : de zuurdesempizza en focaccia cursus.
=> de eerste 5 inschrijvers krijgen een extra bonus, een 3u durende online, privécursus met mij.

Dit wil je dus niet missen.

"Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken!"

"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem. Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken.
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Stef Coenen
Deze workshop was meer dan wat ik verwachte. Met een relatief kleine tijdsinvestering wordt je zeer goed op weg gezet, het volgen van de twee dagen cursus (beginners en gevorderden) en de recepten leiden onmiddellijk tot mooie resultaten, dat geeft veel vertrouwen en voldoening en daarmee ook energie om te blijven bakken.
Jan Baeten
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉 Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken. Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen. Dank je wel hiervoor!"
Natalie Bertrand