Recepten-Koken
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2024/06/recept-krokante-courgette.jpg)
Krokante courgette met dragonmayonaise
Hapje voor 6tal personen Deze heerlijke groentesnack is ideaal voor je volgende feestje of om lekker zelf op te smullen.
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2024/03/italiaans-koken-1.jpg)
Shrub (drinkbare azijn)
Een shrub is een verfrissend drankje boordevol smaak. Het wordt ook wel ‘drinkbare azijn’ genoemd. Het is verrassend en heerlijk
![potjes rabarber en abrikoos confituur](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/12/ijs-horentjes.jpg)
Rabarber en abrikoos confituur
Mijn ‘Bomma van Holsbeek’ maakte deze confituur elk jaar. In mijn herinnering de beste confituur ooit! Je kan deze confituur
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/12/Kopie-van-foto-Kerstbuche.jpg)
Crispy Chili Oil
Voor 1 groot bokaaltje Chiliolie (Hong You 辣油) in het Chinees is een onmisbaar ingrediënt in de Sechuaanse keuken. Dit
![](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/11/received_240455628299942.jpeg)
Gestoomde Aziatische wonton
voor een 40tal stuks 1 teentje look, gepeld en in kleine stukjes1 pakje korianderwortel en steeltjes (of handvol korianderblaadjes en
![kweepeer](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/10/20230919_173526-scaled.jpg)
De Kweepeer en recepten
Tijdens de herfst- en wintermaanden kan je genieten van kweeperen. Ik heb er elk jaar ongelooflijk veel en deel ze
![ravioli met champignons en sojaroom met truffelolie](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/09/Foto-bij-recept-1.jpg)
Ravioli met champignons, sojaroom en truffelolie
voorgerecht voor 4 personen Deze verse ravioli met champignons en roomsaus is een klassieker geworden in huize Koekepan. We begonnen
![verse pasta hand met tagliatelle](https://annkoekepan.be/wp-content/uploads/2023/09/Foto-bij-recept.jpg)
Verse Pasta
Zelf verse pasta maken is gemakkelijk en snel gedaan, het enige dat je nodig hebt is bloem, (eieren) en wat