Recepten-Koken

Crispy Chili Oil
Voor 1 groot bokaaltje Chiliolie (Hong You 辣油) in het Chinees is een onmisbaar ingrediënt in de Sechuaanse keuken. Dit

Gestoomde wonton
voor een 40tal stuks 1 teentje look, gepeld en in kleine stukjes1 pakje korianderwortel en steeltjes (of handvol korianderblaadjes en

De Kweepeer en recepten
Tijdens de herfst- en wintermaanden kan je genieten van kweeperen. Ik heb er elk jaar ongelooflijk veel en deel ze

Ravioli met champignons, sojaroom en truffelolie
voorgerecht voor 4 personen Deze verse ravioli met champignons en roomsaus is een klassieker geworden in huize Koekepan. We begonnen

Verse Pasta
Zelf verse pasta maken is gemakkelijk en snel gedaan, het enige dat je nodig hebt is bloem, (eieren) en wat

Quick groenten pickle
met radijs en raap (met veel meer groenten mogelijk); Maakt 1 à 2 potten, klaar in 10 minuutjes. 175g radijsjes

Tuinbonen dip met citroenolie
10 teentjes knoflook, velletje eraan gelaten 125 ml olijfolie 240g ricotta 3 el zure room 2 citroenen, van 1 neem

Vlierbloesemsiroop
In mijn workshop “Limonades en mocktails” maak ik lekkere drankjes en een sorbet met deze Vlierbloesemsiroop. Maar ik deel ik