Recepten-Koken
Shrub (drinkbare azijn)
Een shrub is een verfrissend drankje boordevol smaak. Het wordt ook wel ‘drinkbare azijn’ genoemd. Het is verrassend en heerlijk
Rabarber en abrikoos confituur
Mijn ‘Bomma van Holsbeek’ maakte deze confituur elk jaar. In mijn herinnering de beste confituur ooit! Je kan deze confituur
Crispy Chili Oil
Voor 1 groot bokaaltje Chiliolie (Hong You 辣油) in het Chinees is een onmisbaar ingrediënt in de Sechuaanse keuken. Dit
Gestoomde Aziatische wonton
voor een 40tal stuks 1 teentje look, gepeld en in kleine stukjes1 pakje korianderwortel en steeltjes (of handvol korianderblaadjes en
De Kweepeer en recepten
Tijdens de herfst- en wintermaanden kan je genieten van kweeperen. Ik heb er elk jaar ongelooflijk veel en deel ze
Ravioli met champignons, sojaroom en truffelolie
voorgerecht voor 4 personen Deze verse ravioli met champignons en roomsaus is een klassieker geworden in huize Koekepan. We begonnen
Verse Pasta
Zelf verse pasta maken is gemakkelijk en snel gedaan, het enige dat je nodig hebt is bloem, (eieren) en wat
Quick groenten pickle
met radijs en raap (met veel meer groenten mogelijk); Maakt 1 à 2 potten, klaar in 10 minuutjes. 175g radijsjes