
Workshops
Combo Workshop: Live Desembrood voor beginners + online cursus
Nog 3 plaatsen: voor 17/12 Geen zin in teveel theorie, of maar een halve dag tijd? Dan is deze super praktische workshop met veel ‘deegplezier’

Workshops
Live Zoet bakken met (zuur)desem
Altijd al je eens zoet willen bakken met (zuur)desem? Dit is je kans! WOW die was op 1 dag volzet Hier schrijf je in op

Workshops
Desembrood voor gevorderden 2025
Volzet voor 2025 Schrijf je zeker op de wachtlijst in, je bent dan als eerste op de hoogte van de nieuwe data. Heb je al

Ann Koekepan
Naar de online cursussen
Bakken met (zuur)desem beginners of gevorderden? 😍 Voor elk wat lekkers! 🌿 Wil je starten met desem en wil je alle basics helder uitgelegd krijgen?

Workshops
Workshop: Zuurdesembrood en focaccia bakken voor beginners in 2025
💥Schrijf je op de nieuwsbrief in om eerst op de hoogte te zijn van nieuwe data💥 Altijd al je eigen zuurdesembrood en focaccia willen bakken?
Wat anderen zeggen
"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem.
Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken.
Bovendien is Ann een heel fijne gastdame."

Stef Coenen
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"

Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"

Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉
Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken.
Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen.
Dank je wel hiervoor!"

Natalie Bertrand