Workshops CC Diest

ottolenghi yoghurt met geroosterde tomaten

Midden oosterse brunch

Dinsdag 3 oktober van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest. Voor deze brunch gaan we voor heerlijk gekruide gerechten waar het Midden-Oosten zo

Lees meer
Italiaans koken pasta ravioli

Italiaans koken

Dinsdag, 7 november van 19u tot 22u, Begijnhof Diest i.s.m. CC Diest Als hapje starten we met gegrilde (zuurdesem) crostini met erwten, mozzarella en basilicum/citroen

Lees meer
vanille koekjes

Eetbare cadeautjes

Dinsdag, 19 december 2023 van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest Gezellig samen 3 eetbare cadeautjes maken, hoe plezant is dat?Ze zijn leuk

Lees meer
chinees nieuwjaar aziatische hapjes

Aziatische hapjes

Dinsdag, 6 februari 2024 van 19u tot 22u, in het Begijnhof van Diest We vieren zaterdag 10/2 het Chinees Nieuwjaar, dit jaar kan jij met

Lees meer
vanille, chocolade en vegan fruit ijs workshop

Zelf ijs leren maken

Dinsdag, 23 april 2024 van 19u tot 22u in het Begijnhof in Diest. We leren samen een basis vanilleroomijs maken. Maar ook yoghurt-, chocolade-, koffie-

Lees meer

Wat anderen zeggen

"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem. Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken. Bovendien is Ann een heel fijne gastdame."
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Stef Coenen
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"
Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
hart cake sjabloon
Miet Misselyn

Als eerste op de hoogte van nieuwe recepten en workshops?