Workshop op maat?

Denk je aan een workshop op maat? Dan werk ik graag een persoonlijk voorstel voor je uit.

Ik werk, zoals je op deze site kan lezen altijd zoveel mogelijk met bio, lokale en seizoensproducten.  Duurzaam en ecologisch werken vind ik belangrijk, dat trek ik bijvoorbeeld ook door in het gebruik van mijn materialen, zo zal je bij mij geen overbodige verpakkingen, wegwerpmateriaal of aardbeien in de winter vinden.

In mijn workshops deel ik graag al mijn kennis die ik al die jaren vergaarde. Als bakker, chocolatier en gepassioneerde kok komt het soms op details aan om een recept te laten slagen, daarom werk ik ook uitsluitend met zelf geteste recepten.

Voor de prijs hou ik rekening met het aantal uren, de ingrediëntenkost per persoon en de afstand (maximum 30 minuten rijden vanuit Tienen gerekend). Het maximum aantal personen kan 16 zijn, ook weer naar gelang de workshop. 

Bij een contact kan je al even over volgende zaken nadenken: 

  • Aan welke datum had je gedacht? (plan tijdig!)
  • Kan de workshop bij iemand thuis doorgaan?
  • Als je een leuke locatie zoekt kan ik helpen met de fantastische indoor locaties OORD. in Kortenaken, de Goeiplek in Linter of de Tafel en de Keuken in Herent, zij verhuren een zaal en keuken.
  • Voor een outdoor locatie is dan weer de Stadsakker in Tienen uiterst geschikt. Zij beschikken over een houtgestookte (pizza)oven en een ruime overdekte ruimte en kleine keuken.
  • Had je aan een bepaald menu of gerecht in gedachten? 
  • Wil je liefst iets bakken of is koken de focus of graag allebei?
  • Aan hoeveel personen had je gedacht?

In elk geval help ik je graag met het samenstellen van een leuke workshop, contacteer mij in elk geval tijdig.

Ann belegt een focaccia

Wat anderen zeggen

"Zuurdesem cursus online volgen is zo leuk om te doen! Je kan al de filmpjes eindeloos terugzien, op je eigen tempo, alles lukt vrijwel altijd en...het allerbelangrijkste, het is zo overheerlijk! Ik bakte in het verleden al enkele jaren desembrood. Nu begon ik eens helemaal opnieuw. En ja, het is zalig om stap voor stap opnieuw te beginnen aan deze nieuwe recepten! En..ik leerde nog veel bij! Bedankt Ann Koekepan dat ik dit mocht ontdekken. Ik ben alvast FAN 😋"
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Ann Coeckelbergh
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"
Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
hart cake sjabloon
Miet Misselyn

Hoe kan ik je helpen?