Wil jij meer doen met je basis zuurdesembrood? Het lekkerder en gezonder maken?

Zet je dan op de wachtlijst voor de
‘Bakken met zuurdesem’ voor gevorderden online cursus. 

Zuurdesembrood is het powerfood voor je body én mind en binnen enkele maanden lanceer ik deze nieuwe cursus. Je leert dan alles over een meer gevorderd, biologische zuurdesembrood en hoe je dit nog gezonder en gevarieerder maakt. Gewoon thuis, in je eigen oven én eigen tijd. 

Klinkt goed, right! Schrijf je nu snel in op de wachtlijst.

Vind je het soms een uitdaging om een brood met fruit, zaden of ander meel dan tarwe te maken?

Ja, ik weet het, een gewoon zuurdesembrood bakken lukt bij de meeste beginners na een tijdje aardig maar je wilt zo graag eens een specialer brood bakken, eentje dat nog voedzamer is…  Ook hier kan je het internet afzoeken naar betrouwbare info, maar iedereen zegt wat anders.

Ik heb in al die jaren al een aantal pareltjes van broden ontdekt en ontwikkelt. ik kan met fierheid zeggen dat die speciale broden veel ‘aangevraagd’ worden.

In de Sourdoughschool leerde ik ook niet alleen bloem en meel te verwerken in mijn broden maar ook groenten, zaden, gedroogde bloemen en kruiden. Ik heb inmiddels de perfecte recepten gevonden die uitgebreid getest zijn. Ze worden lekker gevonden door vrienden en familie maar vooral door iedereen die de voorbije jaren al een live workshop volgde.

Aangezien niet iedereen bij mij op locatie een workshop kan komen volgen, krijg je ook de gevorderden workshop in de online versie, naast de live workshop!

Dit wil je dus niet missen.

"Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken!"

"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem. Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken.
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Stef Coenen
Deze workshop was meer dan wat ik verwachte. Met een relatief kleine tijdsinvestering wordt je zeer goed op weg gezet, het volgen van de twee dagen cursus (beginners en gevorderden) en de recepten leiden onmiddellijk tot mooie resultaten, dat geeft veel vertrouwen en voldoening en daarmee ook energie om te blijven bakken.
Jan Baeten
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉 Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken. Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen. Dank je wel hiervoor!"
Natalie Bertrand

Waarom groenten, fruit of zaden in je zuurdesembrood? 

🌿… het is superfood voor je darmen en algemene gezondheid.
🌿… het is vele malen voedzamer dan een gewoon desembrood.
🌿… je wordt instant happy van deeg maken en brood bakken!
🌿… je zorgt dat de bacteriën in je darmen meer verschillende voedingstoffen krijgen

Wacht niet langer en zet je op de wachtlijst voor de 
‘Bakken met zuurdesem’ gevorderden cursus. 

Wat ga je precies leren?

  1. Je leert hoe je meelmengelingen maakt.
  2. Je leert een voedzamer brood maken.
  3. Je maakt een walnoot veenbes brood.
  4. Je maakt een brood met groentenpuree.
  5. Je maakt nog meer met overschot desem, zoals een puur rogge (Pumpernickel).
  6. Je leert deegresten opwerken (Share & Tear) brood.

🌱 Je krijgt ondertitelde video’s van elke stap
🌱 Er zijn pdf’s van de recepten
🌱Je krijgt handige schema’s voor het samenstellen van meelmengelingen e.a.

Prijs: 59 euro*

*met bonus voor wie op deze wachtlijst staat én de eerste week inschrijft…

Vertel mij meer over die bonus!

Als je de eerste week inschrijft krijg je deze twee cursussen (normaal 45 euro) er gratis bovenop:

🌿Brioche en Babka
🌿Kleine zachte broodjes met aardappelpuree

Weer geweldige recepten, voor je familie of vrienden maar ook ideaal voor feestjes en als cadeautje.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ann Van Camp, trotse mama van Lena en Tess en vrouw van levensgenieter John.
Als kind maakte ik thuis het deeg voor de wafelsmijn mama Mit bakte ze.
Mijn Bompa uit Holsbeek had in zijn tijd al een biologische tuin en mijn bomma haar rabarber- en abrikozenconfituur waren dé beste. Mijn bomma van de Veste gaf me als kind een stel broodbakvormen en een bloemzeef, ik denk met warme gevoelens aan mijn grootouders die mij koken en bakken met de paplepel meegaven.

Mijn desemverhaal begon zo een 10tal jaren geleden, een goed desembrood bakken was moeilijk, je vond er nergens veel info over. Ik volgde bij verschillende kenners workshops: bij Sara Lemke van ‘De Superette’, bij Dan Lepard in Londen en volg  nu nog altijd een specialisatiejaar BALM bij Dr. Vanessa Kimbell van de Sourdoughschool. 

Steeds waren er AHA momenten en die bundel ik graag voor jou, ik vind het zalig om mijn kennis door te geven aan jou, profiteer ervan! 

Misschien zit je nog met vragen?

Sinds de geboorte van mijn kids Lena en Tess (nu meer dan 25j geleden) koop ik bijna uitsluitend bio groenten, – fruit en -vlees.  Mijn voorkeur gaat in elk geval uit naar natuurlijke en lokale producten. 

Bij de teelt van bio worden enkel niet schadelijke sproeistoffen gebruikt en chemische pesticiden of kunstmest zijn uit den boze. Zo wordt in de klassieke tarweteelt nog veel glyfosaat gebruikt, waarschijnlijk kankerverwekkend. Ik wil dit niet in mijn brood. Het feit dat de meeste bioboeren kleinschalig en lokaal werken is ook een reden om bio te kopen. Maar ook de smaak van het fruit, groenten en meel is heel belangrijk, ik vind biogroenten ook echt lekkerder. 

Omdat ik zelf jarenlang sukkelde en weet wat er nodig is om een heerlijk zuurdesembrood in je eigen oven thuis te maken. Ik volgde jaren geleden workshops zuurdesembrood bij Dan Lepard en Sara Lemke van de Superette, telkens waren er nieuwe ‘aha’ momenten. Al mijn kennis stak ik voor jullie in de cursus. Je krijgt al de info die ik graag bij elkaar zou zien, zonder rond te moeten zoeken.

Vorig jaar volgde ik nog een gespecialiseerde opleiding aan de Sourdoughschool in Engeland bij de geweldige Dr. Vanessa Kimbell. Ik leerde er niet alleen hoe ik mijn brood voedzamer kan maken maar ook gezonder. Haar doctoraat over BALM is baanbrekend! Veel van deze kennis zit verwerkt in de gevorderden (en ook beginners) cursussen.

De cursus is heel logisch opgebouwd. We gaan les per les dieper in op de wereld van de zuurdesem. Ik ga verder dan de basis, er zijn meer dan 30 video’s waar ik samen met jou brood maak.  Je leert alle details die een gevorderde desembakker moet weten.

Er is ook een apart hoofdstuk theorie dat helpt je te begrijpen waarom je broden er op een bepaalde manier uitzien want hoe meer je bakt en proeft, hoe meer je wilt weten over al die wondere, heerlijk smakende broden.

Als je zonder zorgen een biologisch meer gevorderd zuurdesembrood wilt maken, dan is dit zeker een cursus voor jou. Maar als jij nog met een vraag zit, ben je van harte welkom contact met mij op te nemen voor bijkomende info vragen.

Heb je een andere vraag? Contacteer mij gerust, ik help je heel graag verder.

Je kan onderaan deze pagina de Algemene voorwaarden raadplegen alvorens je inschrijft. Is er nog iets niet duidelijk, contacteer mij dan, ik help je graag verder.