Workshops in
de Tafel en de Keuken
Fermenteren en picklen van groenten. geweldige bewaartechnieken!
Dinsdag, 22 oktober van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent. Je ontdekt hoe leuk, makkelijk en smakelijk ambachtelijke gefermenteerde en ingemaakte
Bakken met overschot desem
Zaterdag, 9 november van 14u tot 17u bij de Tafel en de Keuken in Herent. We maken een zoete citroencake, heerlijke rogge crackers en een platbrood met
Een Bûche in luchtige biscuit
Dinsdag, 10 december van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent. Je maakt samen met mij (demo stijl) een luchtige biscuit.
Wat anderen zeggen
"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem.
Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken.
Bovendien is Ann een heel fijne gastdame."
Stef Coenen
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"
Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
Miet Misselyn