Zuurdesembrood en focaccia voor beginners -volzet- schrijf zeker op wachtlijst in

geplaatst in: Workshops | 0

Voor deze workshop krijgen mensen van de wachtlijst voorrang. Wil je graag ook voorrang bij het inschrijven, zet je dan zeker altijd op de wachtlijst van een workshop.

Zondag, 11 december van 9u30 tot 18u @Ann thuis in Tienen.

Je leert de wereld van de zuurdesem kennen. Je gaat naar huis met heel wat kennis zodat je met succes thuis een eigen, natuurlijk desembrood en focaccia kan maken.
Ik geef je alle info mee op een uitgebreide cursus, de info die ik graag gekregen had bij mijn start in de wereld van de zuurdesem.

Je leert hoe je een desem bewaart en verzorgt.
We doorlopen alle stappen en maken elk twee, lekkere zuurdesembroden en een Focaccia. Je oefent het opbollen, vormen en bakken van je brood. Je krijgt tips mee om thuis een brood in je eigen oven te bakken.
We zitten niet stil, tijdens deze workshop is het handen in het deeg, zo leren we het meest! Bereid je voor op een leerrijke dag. Je krijgt van mij een dikke cursus van meer dan 27 pagina’s met heel wat theorie.
We overlopen wat belangrijk is om te weten waarom je brood thuis op een bepaalde manier reageert en hoe je het aanpast naar jouw wensen en werktijden.
Om maximaal te kunnen genieten van de workshop werken we met een kleine groep van 4 personen.

‘s Middags maak ik je een lekkere lunch en houden we een ‘bread tasting’, je proeft verschillende soorten zuurdesembrood met beleg kaas, confituur, chutney, zure groentjes.. alles ‘homemade’.
Natuurlijk kan je de ganse dag genieten van homemade limonade, koffie en/of thee.

Meebrengen: klein potje met goed sluitend deksel om je desem mee naar huis te nemen, schort, 2 handdoeken (handen+afwas) een draagtas voor je 2 desembroden en je Focaccia.
Niveau: voor beginners.
Inbegrepen:
🌿alle ‘Bio-ingrediënten
🌿alle drankjes: koffie, thee, zelfgemaakte limonade
🌿stukje zelfgebakken cake
🌿uitgebreide lunch met homemade, biologisch beleg en tasting van verschillende broden
🌿2 zuurdesembroden en een focaccia
🌿een desemstarter om thuis je eigen brood mee te maken
🌿gestructureerde uitgewerkte, cursus met super veel tips (27 pg)
🌿enthousiaste lesgeefster die spreekt met kennis van zaken en vertelt over haar eigen weg van vallen en opstaan met zuurdesembrood
🌿mogelijkheid tot aankopen materiaal tegen voordelige prijs

Prijs: 130 euro

Inschrijven (naam én telefoon graag) kan via de knop hieronder, ik stuur je dan een bevestigingsmail met alle details. Krijg je geen antwoord check dan even je spam of stuur me een mailtje. Betalen gebeurt binnen de 7 dagen, zo ben je zeker van je plaats.