Zelf ijs leren maken 2025

Deze is helaas reeds volzet, het gaat snel in Diest…


Dinsdag, 13 mei van 19u tot 22u
in het Begijnhof in Diest.

Samen leren we een basis vanilleroomijs maken. Maar ook yoghurt-, chocolade-, koffie- en fruitijs. Het fruitijs is vegan en ‘verslavend’.

Dit doen we met én zonder ijsmachine. Zo kan je thuis de recepten gemakkelijk namaken en eeuwige roem bij je familie en vrienden verdienen.

Met de tips uit de workshop kan je alle recepten naar je eigen smaak, of die van je kinderen, aanpassen.

We smullen achteraf natuurlijk samen van ons ijs.

Dé workshop voor wie op een volgend tuinfeest wil uitpakken met zelfgemaakt ijs.

Inbegrepen in de prijs:

🌿Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten
🌿Een receptenbundel en een heleboel tips

Prijs: € 40

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?