Check dadelijk je mail maar scroll eerst nog even door !

Want ik doe je een geweldig aanbod dat nooit meer terugkomt.

Minutes
Seconds

Alleen op deze pagina kan je de extra video’s én mijn begeleiding bij het maken van je desem voor slechts € 15 i.p.v. € 30 aankopen!  Dit is een geweldig, zot aanbod 🤩

Je krijgt in je mail mijn e-boek waar je zonder gedoe je desem leert maken. Check je inbox en als er niets verschijnt ook even je spam.

Maar met dit éénmalig, zot aanbod kan je ook het volledige hoofdstuk ‘Start met een desem’ uit de beginnerscursus aankopen én als 🎁de geweldige recepten van het ‘Bakken met overschot (discard) en meer’ erbij krijgen.

Wil jij ook je eigen desem leren maken en bakken met je desem of desem overschotten?

Je kan hieronder inschrijven voor deze geweldige mini-cursus ‘Desem zonder gedoe’ een ideale aanvulling bij het e-boek. 

‘Desem zonder gedoe’ is een online cursus waar jij stap voor stap je desem leert maken met mij aan je zijde. 

In dit hoofdstuk, een deel van de grotere beginnerscursus leer je alles over hoe je een biologische desem maakt. Gewoon thuis, in je eigen keuken en tijd. 

Klinkt goed, right! Schrijf je in elk geval in en ontvang dadelijk toegang tot deze mini-cursus. 

En wat doe ik dan met die desem?

 

Zodra jij je desem klaar hebt kan je aan de slag met het extra hoofdstuk ‘Bakken met overschotten’ dat je van mij gewoon als 🎁 bij deze mini-cursus krijgt.  Je kan dan o.a. crackers bakken of je eigen pasta maken. 

Je moet je niet meer zot zoeken naar betrouwbare recepten, ik heb er alvast enkele voor jou uitgezocht.

Maar alvorens je start met bakken help ik je stap voor stap met je desem.

Ik vertel je waar je moet op letten en geef je tips zodat die desem ook in jouw keuken een succes wordt. Er zitten 11 videolessen in deze cursus en je krijgt alles wat nodig is om dit desem-avontuur te laten slagen.

Dit wil je niet missen, een mini-cursus die ook nog eens gemakkelijk en gezond is!

PS: je krijgt na de aankoop nog een🎁, een kortingscode van 10 euro voor de volledige beginnerscursus.

"Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken!"

"Zuurdesem cursus online volgen is zo leuk om te doen! Je kan al de filmpjes eindeloos terugzien, op je eigen tempo, alles lukt vrijwel altijd en...het allerbelangrijkste, het is zo overheerlijk! Ik bakte in het verleden al enkele jaren desembrood. Nu begon ik eens helemaal opnieuw. En ja, het is zalig om stap voor stap opnieuw te beginnen aan deze nieuwe recepten! En..ik leerde nog veel bij! Bedankt Ann Koekepan dat ik dit mocht ontdekken. Ik ben alvast FAN 😋"
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Ann Coeckelbergh
"Deze workshop was meer dan wat ik verwachte. Met een relatief kleine tijdsinvestering wordt je zeer goed op weg gezet, het volgen van de twee dagen cursus (beginners en gevorderden) en de recepten leiden onmiddellijk tot mooie resultaten, dat geeft veel vertrouwen en voldoening en daarmee ook energie om te blijven bakken."
zuurdesembrood voor beginners
Jan Baeten
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉 Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken. Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen. Dank je wel hiervoor!"
Natalie Bertrand

Waarom een biologische desem maken? 

🌿… het is super gezond voor je darmen en algemene gezondheid.
🌿… het is vele malen voedzamer dan werken met gist.
🌿… je wordt instant happy van bakken voor anderen!
🌿… je kan dit snel én op eigen tempo thuis leren.
🌿… je weet wat voor goeds er in je brood en ander lekkers zit.

Schrijf dan nu in voor deze mini-cursus hij kost maar € 15 ipv € 30

Wie ben ik?

Mijn naam is Ann Van Camp, trotse mama van Lena en Tess en vrouw van levensgenieter John.
Als kind maakte ik thuis het deeg voor de wafelsmijn mama Mit bakte ze.
Mijn Bompa uit Holsbeek had in zijn tijd al een biologische tuin en mijn bomma haar rabarber- en abrikozenconfituur waren dé beste. Mijn bomma van de Veste gaf me als kind een stel broodbakvormen en een bloemzeef, ik denk met warme gevoelens aan mijn grootouders die mij koken en bakken met de paplepel meegaven.

Mijn desemverhaal begon zo een 10tal jaren geleden, een goed desembrood bakken was moeilijk, je vond er nergens veel info over. Ik volgde bij verschillende kenners workshops: bij Sara Lemke van ‘De Superette’, bij Dan Lepard in Londen en volg  nu nog altijd een specialisatiejaar BALM bij Dr. Vanessa Kimbell van de Sourdoughschool. 

Steeds waren er AHA momenten en die bundel ik graag voor jou, ik vind het zalig om mijn kennis door te geven aan jou, profiteer ervan! 

📷 Djuli Bravenboer

Misschien zit je nog met vragen?

Sinds de geboorte van mijn kids Lena en Tess (°1999) koop ik bijna uitsluitend bio groenten, – fruit en -vlees.  Mijn voorkeur gaat in elk geval uit naar natuurlijke en lokale producten. 

Bij de teelt van bio worden enkel niet schadelijke sproeistoffen gebruikt en chemische pesticiden of kunstmest zijn uit den boze. Zo wordt in de klassieke tarweteelt nog veel glyfosaat gebruikt, waarschijnlijk kankerverwekkend. Ik wil dit niet in mijn brood. Het feit dat de meeste bioboeren kleinschalig en lokaal werken is ook een reden om bio te kopen. Maar ook de smaak van het fruit, groenten en meel is heel belangrijk, ik vind biogroenten ook echt lekkerder. 

Omdat ik zelf jarenlang sukkelde en weet wat er nodig is om een heerlijke desem, desembrood en gebak met desem in je eigen oven thuis te maken. Ik volgde jaren geleden workshops desembrood bij Dan Lepard en Sara Lemke van de Superette, telkens waren er nieuwe ‘aha’ momenten. Die stak ik voor jullie in een cursus. Je krijgt al de info die ik graag had gehad toen ik startte. 

Ik volgde ook nog een gespecialiseerde opleiding aan de Sourdough School in Engeland bij de geweldige Dr. Vanessa Kimbell. Ik leerde er hoe ik mijn gebak en brood voedzamer kan maken maar ook gezonder voor mijn darmmicrobioom. Haar doctoraat over BALM is baanbrekend!

De cursus is logisch opgebouwd zijn. Je krijgt de basis om een geweldige desem te maken. Je krijgt toegang tot twee hoofdstukken:
1. het hoofdstuk ‘Start met een desem’ waarin 18 lessen zitten waarvan 11 videolessen. Je leert zo stap voor stap, dag per dag een desem maken.
Er zit ook een les met ‘Vraag en Antwoord’ in en een downloadbare pdf met alle info netjes bij elkaar.
2. met het hoofdstuk ‘Bakken en meer met overschot’ desem heb je 6 lessen met info over hoe je de overschot desem die er is opwerkt tot heerlijke crackers, pasta en meer.

Deze cursus kan een opstapje zijn naar de beginners of gevorderdencursus ‘Bakken met desem’.

Heb je een andere vraag? Contacteer mij gerust, ik help je heel graag verder.

Je kan onderaan deze pagina de Algemene voorwaarden raadplegen alvorens je inschrijft. Is er nog iets niet duidelijk, contacteer mij dan, ik help je graag verder.