Workshops
Ann Koekepan – CC Diest –
De Tafel en de Keuken (Herent)
Zuurdesembrood en focaccia voor beginners alle data
Wil jij ook alles leren over de super gezonde wereld van zuurdesembrood? Dan is dit dé workshop voor jou! Na deze dag kan jij met succes
Zelf ijs leren maken
Dinsdag, 23 april van 19u tot 22u in het Begijnhof in Diest. We leren samen een basis vanilleroomijs maken. Maar ook yoghurt-, chocolade-, koffie- en
ijs maken, smullen verzekerd
Donderdag, 30 mei van 19u tot 22u in de Tafel en de Keuken in Herent. We leren samen een basis vanille roomijs maken. Maar ook
Mocktails brouwen met zelfgemaakte ingrediënten
Donderdag, 27 juni van 19u tot 22u in de Tafel en de Keuken in Herent. Een lekkere, verfrissende mocktail met zelfgemaakte siroopjes? Ontdek hoe je
Zuurdesembrood voor gevorderden -volzet-
Zondag, 8 december 2024 van 10u tot 18u in Tienen, ten huize Koekepan. Bak je regelmatig zuurdesembrood en ken je de basis? Dan is dit
Zuurdesembrood voor gevorderden -nog 4-
Zondag, 15 december 2024 van 10u tot 18u in Tienen, ten huize Koekepan. Volgde je al een beginnerscursus bij Ann Koekepan en bak je regelmatig