Workshops

Ann Koekepan – De Maekerij in Leuven – CC Diest

vanille koekjes
CC Diest

Eetbare cadeautjes

Dinsdag, 19 december 2023 van 19u tot 22u in het Begijnhof van Diest Gezellig samen 3 eetbare cadeautjes maken, hoe plezant is dat?Ze zijn leuk

Lees meer...
chinees nieuwjaar aziatische hapjes
CC Diest

Aziatische hapjes

Dinsdag, 6 februari 2024 van 19u tot 22u, in het Begijnhof van Diest We vieren zaterdag 10/2 het Chinees Nieuwjaar, dit jaar kan jij met

Lees meer...
vanille, chocolade en vegan fruit ijs workshop
CC Diest

Zelf ijs leren maken

Dinsdag, 23 april 2024 van 19u tot 22u in het Begijnhof in Diest. We leren samen een basis vanilleroomijs maken. Maar ook yoghurt-, chocolade-, koffie-

Lees meer...

Wat anderen zeggen

"Vlot gegeven en zeer aangename workshop zuurdesem. Je leert, zowel praktisch als theoretisch, wat nodig is om een heerlijk zuurdesembrood te bakken. Bovendien is Ann een heel fijne gastdame."
Biologisch zuurdesembrood met sesamzaad en zonnebloempitten
Stef Coenen
"Ik volgde al enkele workshops bij Ann. Zij heeft niet alleen een hele goede technische basis om haar cursisten te leren koken, maar ze geeft ook heel wat tips mee over waar je de ingrediënten kan kopen bijvoorbeeld of hoe gerechten in andere culturen gemaakt worden. Doe daar nog wat leuke reiservaringen bij en je beleeft zeker en vast een gezellige, ontspannend en heerlijke workshop bij Ann!"
Karien Van Royen
"Je voelt Ann haar passie voor de ingrediënten, het afgewerkte product, het willen delen met de cursisten. De cursus zuurdesembrood is goed opgebouwd. Zeer goede voorbereiding ook van het cursusmateriaal"
hart cake sjabloon
Miet Misselyn
"Als leek die totaal niets van zuurdesem wist, stak je me aan met je vuur 😉 Je kennis en enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat ik nu minstens 2 maal per week zuurdesembrood bak. Je cursus zet zoveel meer in beweging dan alleen bakken. Je gaf me ook het zelfvertrouwen om te durven proberen ... ondertussen deel ik ook mijn broodjes uit aan vrienden, buren en kennissen. Dank je wel hiervoor!"
hart cake sjabloon
Natalie Bertrand

Als eerste op de hoogte van nieuwe recepten en workshops?