Dinsdag, 6 februari 2024 van 19u tot 22u, in het Begijnhof van Diest
We vieren zaterdag 10/2 het Chinees Nieuwjaar, dit jaar kan jij met lekker aziatische hapjes meevieren. We maken een zalige Thaise kippensoep (Tom kha kai), gestoomde wontons met o.a. scampi en gebakken potstickers die Ann je allebei volgens traditie leert plooien.
De koude rijstrolletjes met rauwe groenten mogen zeker ook niet ontbreken, ook altijd lekker voor in een brooddoos of als voorgerechtje.
Elk gerecht krijgt zijn eigen dipsausje zoals de zoete chili saus. We eindigen met een heerlijk, fris Asian dessert. Je krijgt tips zodat je de Aziatische ingrediënten gemakkelijk vindt en we proeven achteraf gezellig samen van al ons lekkers. Happy New Year!
Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’-plantaardige ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Gezellig samen je kookkunsten proeven.
Meebrengen: snijplank, keukenmesje, potje voor eventueel overschotjes, 2 handdoeken (handen-keuken).
Prijs: € 35