Een Bûche in luchtige biscuit

Dinsdag, 10 december van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent.

Je maakt samen met mij (demo stijl) een luchtige biscuit. Ik leg uit waar je op moet letten om dit thuis perfect na te doen.

Terwijl de voorbeeld biscuit bakt, maken we de zachte, lichte Meringue Botercrème met biologische ingrediënten (of de slagroom wie dit verkiest).
Met de luchtige biscuit en botercrème heb je al twee recepten onder de knie waar je thuis mee kan uitpakken.  Je kan er in de zomer een biscuit met slagroom en aardbeien mee maken of cupcakes met een lekkere toef botercrème.

Je versiert een reeds gebakken biscuit: lekker ouderwets of net modern, je bepaalt het zelf, het kan met Meringue Botercrème of slagroom (dat kies je zelf). Ann helpt je graag met de versiering.

Je kan je bûche thuis dadelijk opeten of invriezen, zoals ook bakkers doen.

Tip:
In de zomer is dit het recept voor een luchtige biscuit met slagroom en aardbeien.

Niveau:
voor iedereen, ook beginners

Inbegrepen:
🌿1 bûche van 25 cm: afgewerkt en versierd.
🌿Alle bio-ingrediënten.
🌿Een glaasje bio bubbels aangeboden door Luc.
🌿Een bundel met alle recepten met een heleboel tips en tricks.
🌿Deskundige uitleg van Bakker Ann.

Prijs: € 60

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?