La Cucina Italiana: koken en bakken

Dinsdag 27 februari van 19u tot 22u bij de Tafel en de Keuken in Herent.

Als Antipasti, primi, secondi en dolci je als muziek in de oren klinken dan is dit de workshop voor jou.

We starten met enkele bruschetta’s als antipasti. Als ‘primi’ staat zelfgemaakte, verse pasta (ravioli) op het menu. Als ‘secondi’ gaan we de veggie toer op, we sluiten af met een ‘dolci’ uit de oven.

Inbegrepen:
🌿Alle (voornamelijk) ‘bio’-ingrediënten
🌿De digitale receptenbundel en een heleboel tips

Aantal deelnemers:
12

Prijs: € 60

Info en inschrijven kan bij de Keuken en de Tafel.

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?