Helaas volzet, het gaat soms snel in Diest. Schrijf je zeker op de wachtlijst in.
Dinsdag 26 november van 19u tot 22u in het Begijnhof te Diest.
We maken bijvoorbeeld vegan roerei met een komkommer-avocadosalade en zalige tofu die we opbakken met lekkere kruiden.
We bakken ook een lekker Batbout, een Marokkaans platbrood dat perfect past bij de preischotel met feta en ei maar ook lekker is als origineel ontbijt.
We sluiten af met geblakerde kerstomaten met koude yoghurt. Een verrassend gerecht, lekker als brunch maar ook een winner op feestjes. Een dessertje mag natuurlijk niet ontbreken, dat bakken we in de oven.
Zorg dat je honger hebt, want dit wordt een brunch om van te smullen!
Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’ ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Gezellig samen je kookkunsten proeven.
Prijs: € 40