Midden-oosterse Veggie brunch

Helaas volzet, het gaat soms snel in Diest. Schrijf je zeker op de wachtlijst in.

Dinsdag 26 november van 19u tot 22u in het Begijnhof te Diest.

We maken bijvoorbeeld vegan roerei met een komkommer-­avocadosalade en zalige tofu die we opbakken met lekkere kruiden.
We bakken ook een lekker Batbout, een Marokkaans platbrood dat perfect past bij de preischotel met feta en ei maar ook lekker is als origineel ontbijt.

We sluiten af met geblakerde kerstomaten met koude yoghurt.  Een verrassend gerecht, lekker als brunch maar ook een winner op feestjes. Een dessertje mag natuurlijk niet ontbreken, dat bakken we in de oven.

Zorg dat je honger hebt, want dit wordt een brunch om van te smullen!

Inbegrepen:
🌿Alle ‘Bio’ ingrediënten.
🌿De zorgvuldig samengestelde recepten bundel met een heleboel tips en geteste recepten.
🌿Gezellig samen je kookkunsten proeven.

Prijs: € 40

Na inschrijving krijg je voor workshops van Ann Koekepan een bevestigingsmail van Ann, zie je die niet dadelijk verschijnen, kijk dan even in je spam.
Voor workshops van de Tafel en de Keuken of CC Diest krijg je van de partner een bevestigingsmail.

Bij vragen kan je ook altijd even de organisator van de workshop een mailtje sturen.

Deelnemen met familie of vrienden? Deel gerust deze workshop met hen…👇

Meer workshops...

Als eerste op de hoogte van de workshops?