Recepten-Bakken

Bananenbrood voor Lena
3 zeer rijpe bananen, geplet (300g)175 g donkere moscovado (riet)suiker100 g rietsuiker3 bio eieren1 tl vanille extract140 g (ml) volle

Vanille yoghurt cake
160g zachte boter, kamertemperatuur190g rietsuiker250g witte tarwe bloem1 tl bakpoeder1/2 tl bicarbonaat3 grote bio eieren2 tl vanille-extract (of 1 theelepel

Poffertjes voor Tess en Lena
Deze kleine, opgeblazen pannenkoekjes maakte ik altijd voor de verjaardagsfeestjes, het blijft ook het favoriete verzoeknummer van onze kinderen (zeker

Verse Tomatentaart met Ricotta en Pecorino
📷 Tess Vankeyenberg Voor 8 à 10 personen Het deeg280g bloem140g koude boter, in kleine blokjes½ tl zout4 takjes, verse

Pizza met gistdeeg
Voor 2 pizza’s Let op, voor pizzadeeg neem je geen patisseriebloem maar ‘brood’bloem ideaal met eiwiten van 10 – 12%.

American Pancakes
170g witte bloem1¼ theelepel bakpoeder¼ theelepel zout3 eetlepels (riet)suiker of 70g165 ml volle melk + 50 ml room(of geen

Chocolade cake met Kerst-spices (glutenvrij)
150g gehakte, donkere chocolade150g zachte boter6 grote bio-eieren250g bio rietsuiker1 tl vanille-extract of ½ tl vanille pasta100g gemalen amandelen1 tl

Bananen cakejes met rum
100g bio boter, op kamertemperatuur, in blokjes van 2 cm gesneden, plus extra om in te vetten1 tl zout70g rietsuiker70g