Recepten-Bakken
100% Rogge Knäckebröd (met zuurdesem)
Maakt ongeveer 1 bakplaat crackers Deze Zweedse crackers zijn heerlijk, zalig als tussendoortje of voor bij een dipsausje. Door zuurdesem
Fluffy Naan van Dishoom
I ndisch platbrood of Naan Vorig weekend waren mijn jongste dochter Tess en ik in Londen. We aten er voor
Griesmeelpudding voor Tess
Mijn kind, Tess eet dit zo graag dat het, tijdens de blok op het menu moet staan. Altijd klaar in
Bananenbrood voor Lena
3 zeer rijpe bananen, geplet (300g)175 g donkere moscovado (riet)suiker100 g rietsuiker3 bio eieren1 tl vanille extract140 g (ml) volle
Vanille yoghurt cake
160g zachte boter, kamertemperatuur190g rietsuiker250g witte tarwe bloem1 tl bakpoeder1/2 tl bicarbonaat3 grote bio eieren2 tl vanille-extract (of 1 theelepel
Poffertjes voor Tess en Lena
Deze kleine, opgeblazen pannenkoekjes maakte ik altijd voor de verjaardagsfeestjes, het blijft ook het favoriete verzoeknummer van onze kinderen (zeker
Verse Tomatentaart met Ricotta en Pecorino
📷 Tess Vankeyenberg Voor 8 à 10 personen Het deeg280g bloem140g koude boter, in kleine blokjes½ tl zout4 takjes, verse
Pizza met gistdeeg
Voor 2 pizza’s Let op, voor pizzadeeg neem je geen patisseriebloem maar ‘brood’bloem ideaal met eiwiten van 10 – 12%.